Onze kamers

Kamer 1 €135,= p. nacht incl. ontbijt*

Kamer 2 €130,= p.nacht incl. ontbijt*

Kamer 3 €120,= p.nacht incl. ontbijt*

Al onze kamers zijn voorzien van een eigen luxe badkamer met toilet en hand- en regendouche. Kamer 1 en 2 hebben beide een dubbele wasbak in de badkamer.

Alle kamers beschikken over een heerlijk luxe Swiss Sense bed van 180x210 cm lang.

Dus ook geschikt voor lange mensen.  Alle kamers hebben een smart tv voorzien van Canal digitaal en Netflix. Daarnaast hebben alle kamers ook een relaxte zit. Kamer 1 en 2 beschikken ook nog over een hoge barzit. 

Alle kamers zijn voorzien van een koelkast en een koffiebar. Daarnaast hebben alle kamers een eigen terras met een schitterend uitzicht over de weilanden. 

Alle kamerprijzen zijn gebaseerd op 2 personen. Dit is inclusief een luxe en uitgebreid ontbijt. Gebruik van bed- en badlinnen, zeep, douchegel en shampoo. Daarnaast krijgt u bij ons onbeperkt koffie en thee, een flesje spa blauw per persoon en mag u altijd een glaasje wijn of bier inschenken. Hier betaald u niet voor.

*In de maanden mei, juni, juli, augustus en september geldt voor alle kamers behalve kamer 3 een minimale verblijfsduur van twee nachten.

*Tijdens Corso geldt een minimaal verblijf van 3 nachten. Er gelden dan andere prijzen.

*Bruidsparen kunnen een enkele nacht bij ons boeken in weekenden (mits ze er zelf slapen), dit geldt niet voor de gasten van de bruiloft .

*In de weekenden geldt altijd een minimaal verblijf van twee nachten. 

* Tijdens de Groenbeurs geldt een minimaal verblijf van 2 nachten.


Wil je de gehele B&B boeken met vrienden, familie of voor jullie trouwplannen?

Vraag naar de mogelijkheden.

Rechtstreeks boeken? Stuur ons een whats app bericht. U kunt tot 24 uur voor aanvang uw verblijf kostenloos annuleren.