Alle kamers in onze B&B zijn voorzien van een eigen luxe badkamer met toilet en hand- en regendouche. Kamer 1 en 2 hebben twee wasbakken. Kamer 3 heeft een enkele wasbak.

Alle kamers beschikken over een heerlijk luxe Swiss Sense bed van 180x210 cm lang voorzien van heerlijke kussens en een donzen dekbed. De bedden zijn dus ook geschikt voor lange mensen.

Alle kamers zijn voorzien van een heerlijke relaxte zit voor de smart tv. Daarnaast hebben kamer 1 en 2 ook nog een barzit op de kamer.

Al onze kamers hebben een mini- en een koffiebar. Alle kamers hebben een eigen terras met schitterend uitzicht. Kamer 1 en 2 hebben een terras aan de kamer. Kamer 3 heeft een eigen terras aan het einde van de gang.

Alle kamerprijzen zijn gebaseerd op 2 personen. Dit is inclusief een luxe en uitgebreid ontbijt. Gebruik van bed- en badlinnen, zeep, douchegel en shampoo. Daarnaast krijgt u bij ons onbeperkt koffie en thee, een flesje spa blauw per persoon en mag u altijd een glaasje wijn of bier inschenken. Hier betaald u niet voor.

*In de maanden mei, juni, juli, augustus en september geldt voor alle kamers een minimale verblijfsduur van twee nachten.

*Tijdens Corso geldt een minimaal verblijf van 3 nachten. Er gelden dan andere prijzen.

*Bruidsparen kunnen een enkele nacht bij ons boeken in weekenden (mits ze er zelf slapen), dit geldt niet voor de gasten van de bruiloft .

*In de weekenden geldt altijd een minimaal verblijf van twee nachten. 

* Tijdens de Groenbeurs geldt een minimaal verblijf van 2 nachten.


Rechtstreeks boeken? Stuur ons een whats app bericht. U kunt tot 24 uur voor aanvang uw verblijf kostenloos annuleren.